Manteniments Benimaclet

Busques un electricista, fontaner, pintor o paleta ? Ja l'has trobat!

Tot tipus de serveis per a la vivenda a València.

Què fem?

Qui som?

Posem a la seva disposició un equip d'especialistes amb coneixements i experiència en diferents activitats. Som diferents! Us oferim un tracte personalitzat i proper, que li permeti afrontar el seu projecte amb garanties.

Som un equip format per tècnics especialitzats en diferents sectors: electricitat, construcció, fontaneria, pintura i fusteria. D'aquesta manera podem cobrir la majoria de necessitats en una obra menor de la seva vivenda. 

Creiem en la feina ben feta, i en el tracte proper i personal. Ens agrada conèixer els vostres projectes i assessorar-vos per assolir-los amb èxit. Volem oferir-vos qualitat en la feina a un preu just.

Els nostres clients ens avalen, estem orgullosos de la satisfacció que ens mostren i així volem continuar. Si està pensant en fer una reforma, no ho dubti, truqui'ns per explicar-nos la idea!

Què oferim?

 • Electricitat

  Tot tipus de serveis elèctrics i d'electricista per la vivenda, ens agrada assessorar sobre l'estalvi energètic i el disseny. Avaries elèctriques en general.

 • Construcció i reformes

  Oferim serveis per a la reforma, reparació i manteniment de la vivenda. Equip multidisciplinar amb experiència.

 • Aigua

  Reparació d'avaries i altres manteniments: Embussos, humitats, trencaments, fugues, etc. Canvis de griferia i sanitaris, canvis de banyera per dutxa.

 • Fusteria

  Fusteria per a reformes integrals: cuines, portes, parquets, tarimes, revestiments, armaris, sostres.

 • Pintura

  Tot tipus de serveis de pintura, relacionats amb obres menors, o per manteniment. Pintura interior i exterior, alta decoració i rehabilitació de façanes.

El nostre blog

 • Pintura València on 27 Dec 2014

  En aquesta ocasió, hem pintat la següent vivenda a València. Vam aprofitar per instal·lar uns LEDs per disminuir el consum de la vivenda.

  Read more...
 • Inaugurem el nostre web!! on 26 Dec 2014

  Tenim confiança en les noves tecnologies i estem convençuts que és una bona manera d'apropar-nos a vosaltres. En aquesta web volem explicar-vos qui som i què oferim, així com on ens podeu trobar.

  D'altra banda, ens agradaria ensenyar-vos altres feines què hem fet, i tenim la intenció d'escriure articles que considerem interessants en el nostre blog.

  Confiem que us agradi!

 • Restauració marquesines on 26 Dec 2014

  Sovint la fusteria exterior es veu malmesa, degut a l'erosió. L'efecte del sol i la sal marina té un efecte molt agressiu sobre la fusta: portes, porticons, i tot tipus de fusta en general.

  En aquesta ocasió, us volem ensenyar una feina de renovació d'unes portes exteriors.

  Read more...

Contacta'ns

Ens encanta conèixer el teu projecte! Ens posarem en contacte amb tu per conèixer la teva idea! 

Contacta'ns