ELECTRICITAT - Servei d'electricista

Oferim serveis elèctrics variats per a vivendes, desde petites reparacions fins a instal·lacions completament noves i funcionals. Treballem tant a instal·lacions bàsiques com a instal·lacions amb potencies elevades.

D’altra banda, també realitzem instal·lacions solars fotovoltàiques per a vivendes aïllades i per a unifamiliars. D’aquesta manera es pot gaudir de la electricitat a llocs on no arriba o és insuficient.

Les nostres instal·lacions estan fetes pensant en la protecció de l’usuari, en la facilitat d’ús i en la millora de la vostra eficiència energètica actual.

Oferim assessorament a l’hora d’escollir la vostra il·luminació, tant en la distribució i el disseny, com en el tipus de llum més adient per a cada cas.

    FONTANERIA - Servei de fontaner

Fem el manteniment de les instal·lacions d’aigua i també dels sanitaris i aixetes. S’arreglen embussos, humitats, fugues i tot tipus de problemes derivats per l’aigua.

D’altra banda podem substituïr els seus sanitaris i les seves aixetes antigues per noves, posant sempre atenció al bon ús de l’aigua i a la reducció del consum innecessari.

Podem substituïr la seva banyera per un plat de dutxa, donant així més espai als banys de la seva vivenda o local comercial.

PINTURA - Servei de pintor

Fem tot tipus de serveis relacionats amb la pintura, ja sigui per a les obres realitzades com per al manteniment o la renovació de la seva vivenda o local comercial.

Estem especialitzats en lacats i pintura decorativa, tant interior com exterior. També realitzem rehabilitació de façanes malmeses o antigues.

Contem amb una amplíssima gama de colors. Podem oferir un assessorament a l’hora d’escollir entre aquests i entre totes les seves combinacions possibles.

  OBRA - Servei de paleta

Realitzem des de petites reparacions d’obra fins a reformes completes de la seva vivenda o local. Construïm envans d’obra i de pladur, segons les necessitats i demandes personals de cada client.

Podem reformar parcial o completament els seus banys, cuina o inclús realitzar una reforma integral de qualsevol espai.

Els avantatges que ofereix el nostre equip multidisciplinar són variats. Oferim la possibilitat de “clau en mà”. Podem realitzar la reforma completa, sense els inconvenients per al client d’haver de buscar a tots els professionals per separat, ja que nosaltres gestionem la totalitat de l’obra.

FUSTERIA - Servei de fuster

Fem manteniments i canvis de portes, manetes, baranes, tarimes, revestiments, parquets, armaris, sostres, cuines, ballats, etc. Realitzem polits i lacats de portes i armaris, ja sigui perquè estan malmesos pel pas del temps o perquè es busca un canvi d’imatge.

Contacta'ns

Ens encanta conèixer el teu projecte! Ens posarem en contacte amb tu per conèixer la teva idea! 

Contacta'ns